Ryad

Tweepersoonskamer met luxe-boxspring-bed, een ruime inloopdouche, eigen toilet en wastafel.

vanaf €100/nacht
2 pers. Ruime inloopdouche Binnenkoer / Tuin

Ryad

De kamer “Rayad” is in 2023 gerenoveerd. De 2-persoonskamer ligt in het naastgelegen gebouw van de kamers "Mérge en Oëved". Er is een luxe-boxspring-bed van 180x200cm, een ruime inloopdouche, eigen toilet en wastafel. De kamer is gelegen op het gelijkvloers, met 3 trappen naar beneden. Er is een haardroger ter beschikking. Ook koffie, en drinkwater is gratis voor u. Bij mooi weer kan u genieten van de binnenkoer of de tuin. Er is uiteraard Wifi en parking. Je eigen fietsen kunnen op de binnenkoer ,onder een poortgebouw bewaard worden. Er is een gemeenschappelijke keuken, met honesty-bar. De keuken kan je ook gebruiken om te koken. Of je kan kiezen voor een heerlijk een Landheer -of Knechtenontbijt in onze ontbijtruimte.

VOORZIENINGEN

Tweepersoonsbed

Een luxe-boxspring-bed van 180x200cm

Parking

Er is parkeergelegenheid op ons terrein

Lekker en gezond ontbijt

Je kan de aanwezige keuken gebruiken om te koken. Of je kan kiezen voor een heerlijk een Landheer -of Knechtenontbijt in onze ontbijtruimte

Inloopdouche

Een ruime inloopdouche, een eigen toilet en wastafel

Wifi

Via onze Wifi ben je steeds vlot verbonden met de buitenwereld

Terras

De kamer is gelegen op het gelijkvloers, met 3 trappen naar beneden. Bij mooi weer kan u genieten van de binnenkoer of de tuin.

Rust

Onze B&B is landelijk en rustig gelegen. In onze straat is zeer weinig verkeer; tenzij wandelaars en fietsers. Op 10 minuten wandelen van kasteel Alden Biesen; tussen fietsknooppunt 85 en 68. Maar ook met de wagen bent u binnen de 10-20 minuten in Maastricht, Hasselt, Luik, Maasmechelen Village...

Reserveer jouw moment rust en boek vandaag

Tarieven

1 overnachting
2 persoonskamer + ontbijt
€155*
2 overnachtingen
2 persoonskamer + ontbijt
€280*
Wat een bijzonder leuke B&B. De kamer zelf was voorzien van alle comfort. De ontvangst was open en vriendelijk. Wat een leuke mensen!
Sillen - Van Hoof
Gezin

VRAGEN?